Stamford Bridgellä nähdään tänään mahdollisesti suomalaisväriä: ”Tätä on odottanut eniten”

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Jasse Tuomisen edustama BATE Borisov joutuu kovan paikan eteen, kun se matkustaa Lontooseen Chelsean vieraaksi Eurooppa-liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella.

BATE selvitti tiensä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen Mestarien liigan polun kautta kaatamalla ensin HJK:n ja Karabahin, mutta joutui taipumaan pudotuspelikierroksella PSV:lle ja lunastamaan sillä Eurooppa-liiga paikan. BATE:lle arvottiin samaan lohkoon Mol Vidi, PAOK ja valioliigaseura Chelsea, jota Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Jasse Tuominen odottaakin innolla.

– Tätä on ehkä odottanut eniten, kun se lohkoarvonta suoritettiin. Toivottavasti pääsee kentälle. Se on hieno tilaisuus, Tuominen kertoi SuomiFutis-sivustolle.

Tuominen pääsi pelaamaan Nations Leaguen otteluissa Viroa ja Kreikkaa vastaan molemmissa otteluissa lähes täydet 90 minuuttia. Vastuuta on tullut myös Valko-Venäjän liigassa. Onnistumisia on tullut myös Eurooppa-liigassa, kun Tuominen pääsi iskemään joukkueensa avausmaalin Mol Vidiä vastaan 2-0-voittoon päättyneessä lohkovaiheen avauskierroksen ottelussa. Pelaaminen ja onnistumiset ruokkivat aina itseluottamusta.

– Joka pelin jälkeen tuntuu aina paremmalle ja tuntuu, että menee eteenpäin pelaajana.

L-lohkoa odotetusti johtavan Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarri on peluuttanut yllättävän nimekästä ryhmää Eurooppa-liigan otteluissaan ja osoittanut Chelsean ottavan kilpailun tosissaan. Tuominen odottaakin, että Sarri laittaa parhaan miehistönsä myös heitä vastaan kentälle.

– Mitä olen katsonut miten Sarri on peluuttanut, niin ei ole laittanut hirveästi reservimiehiä kentälle. Olisi siistiä päästä Williania ja (Eden) Hazardia vastaan pelaamaan. Katsotaan ketä Sarri laittaa, Tuominen pohtii.

Chelsea – BATE Borisov -ottelu näkyy suorana lähetyksenä Tuomas Virkkusen selostamana C More Sport 2 -kanavalla ja C Moressa torstaina 25.10 klo 21.50 alkaen.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.

Risto Anttila

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS