Stamford Bridgellä nähdään tänään mahdollisesti suomalaisväriä: ”Tätä on odottanut eniten”

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa Makedonian vähintään kahden maalin voitolla jopa 228 euroa!

Jasse Tuomisen edustama BATE Borisov joutuu kovan paikan eteen, kun se matkustaa Lontooseen Chelsean vieraaksi Eurooppa-liigan lohkovaiheen kolmannella kierroksella.

BATE selvitti tiensä Eurooppa-liigan lohkovaiheeseen Mestarien liigan polun kautta kaatamalla ensin HJK:n ja Karabahin, mutta joutui taipumaan pudotuspelikierroksella PSV:lle ja lunastamaan sillä Eurooppa-liiga paikan. BATE:lle arvottiin samaan lohkoon Mol Vidi, PAOK ja valioliigaseura Chelsea, jota Suomen A-maajoukkueen hyökkääjä Jasse Tuominen odottaakin innolla.

– Tätä on ehkä odottanut eniten, kun se lohkoarvonta suoritettiin. Toivottavasti pääsee kentälle. Se on hieno tilaisuus, Tuominen kertoi SuomiFutis-sivustolle.

Tuominen pääsi pelaamaan Nations Leaguen otteluissa Viroa ja Kreikkaa vastaan molemmissa otteluissa lähes täydet 90 minuuttia. Vastuuta on tullut myös Valko-Venäjän liigassa. Onnistumisia on tullut myös Eurooppa-liigassa, kun Tuominen pääsi iskemään joukkueensa avausmaalin Mol Vidiä vastaan 2-0-voittoon päättyneessä lohkovaiheen avauskierroksen ottelussa. Pelaaminen ja onnistumiset ruokkivat aina itseluottamusta.

– Joka pelin jälkeen tuntuu aina paremmalle ja tuntuu, että menee eteenpäin pelaajana.

L-lohkoa odotetusti johtavan Chelsean päävalmentaja Maurizio Sarri on peluuttanut yllättävän nimekästä ryhmää Eurooppa-liigan otteluissaan ja osoittanut Chelsean ottavan kilpailun tosissaan. Tuominen odottaakin, että Sarri laittaa parhaan miehistönsä myös heitä vastaan kentälle.

– Mitä olen katsonut miten Sarri on peluuttanut, niin ei ole laittanut hirveästi reservimiehiä kentälle. Olisi siistiä päästä Williania ja (Eden) Hazardia vastaan pelaamaan. Katsotaan ketä Sarri laittaa, Tuominen pohtii.

Chelsea – BATE Borisov -ottelu näkyy suorana lähetyksenä Tuomas Virkkusen selostamana C More Sport 2 -kanavalla ja C Moressa torstaina 25.10 klo 21.50 alkaen.

Kaikki Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan ottelut suorina lähetyksinä C Moren suoratoistopalvelussa cmore.fi.

Risto Anttila

Nappaa riskitön veto ja tienaa Makedonian vähintään kahden maalin voitolla jopa 228 euroa!