Liverpool hävisi keskiviikkona Paris Saint-Germainille Mestarien liigassa 1-2 ja ajautui vaikeaan tilanteeseen lohkon päätöspäivää ajatellen.

Liverpool on nyt kahden pisteen päässä toisena majailevasta PSG:stä ja kolmen pisteen päässä lohkokärki Napolista, joka saapuu viimeisessä lohkopelissä Liverpoolin vieraaksi.

Englantilaisjoukkueen manageri Jürgen Klopp kritisoi keskiviikon pelin jälkeen PSG:n pelaajien ajanpeluuta ja kaatuilua. Pelissä nähtiin yhteensä 33 rikettä ja kahdeksan keltaista korttia, joista kuusi meni Liverpoolille.

Rikkeistä ja korteista suurinta kohua herätti kuitenkin PSG:n Marco Verrattin varoitus 24. minuutilla. Verratti liukui tilanteessa Liverpoolin Joe Gomezia nilkan yläpuolelle nappulat edellä ja sai tempustaan keltaisen kortin.

MTV Urheilu 🇫🇮

@CMoreSportFi
PSG:n Marco Verrattille keltainen kortti holtittomasta taklauksesta. Punaisen paikka?🤔 #UCLfi

Kloppilla oli selkeä mielipide Verrattin taklauksesta.

– En pidä työni tästä osuudesta. Kaikilla on silmät päässä ja kaikki näkivät sen, mutta siitä kirjoitetaan vain, jos minä sanon sen? turhautunut Klopp Kommentoi FourFourTwon mukaan.

– Minusta se oli punaisen kortin paikka, mutta mitä se muuttaa? Ei mitään. Se tarkoittaa vain, että te saatte artikkelinne ja se saa minut näyttämään huonolta häviäjältä.

– Minä en välitä, kirjoittakaa ja ajatelkaa, mitä haluatte. Minä näin tilanteen hyvin, ja se ei varmasti ollut samanvärinen kuin nämä muut 500 keltaista korttia.