Kaleva: AC Oulun mukana yli vuoden harjoitellut pelaaja sai viimein oleskeluluvan – kannattajilta kampanja

© Kuva: Juha Tamminen

Kalevan verkkosivuilla kerrotaan, että nigerialainen Felix Orishani on viimein saanut oleskeluluvan Suomeen ja tämän myötä hän voi saada Palloliitolta peliluvan. Aiemmin hän on ollut maassa väliaikaisella luvalla, joka on estänyt pelaamisen.

Orishani on viimeksi pelannut Oulun Palloseurassa vuonna 2017, mutta hän on harjoitellut kaupungin toisen seuran AC Oulun mukana jo yli vuoden.

AC Oulun kannattajat käynnistivät tapauksen suhteen kampanjan, jonka tarkoituksena on mahdollistaa Orishanin pelaaminen. Hänestä tulisi siis fanien palkkaama kummipelaaja.

– Vastaavia on tehty muissakin kaupungeissa. Kannattajat ovat halunneet omalla tavallaan tukea seuraa taloudellisesti. Tämä on siitä erikoinen tapaus, että kyseessä on pelaaja, joka on hankittu paikallisvastustajan riveistä, eikä hän ole koskaan pelannut meillä virallista peliä. Minusta tämä osoittaa tiettyä myötätuntoa Felix Orishania kohtaan, AC Oulun toimitusjohtaja Juho Meriläinen kertoi Kalevalle.

>>> Lunasta 10€ riskitön veto Liigaan. Tarjous voimassa vain tämän viikon!