Rovaniemen Palloseurassa on ollut tapahtumarikas päivä. RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela värvättiin kesken sopimuskauden HJK:hon ”huomattavaa korvausta vastaan”, ja uudeksi luotsiksi nostettiin kakkosvalmentaja Pasi Tuutti (lue uutinen).

Muutokset eivät kuitenkaan rajoitu edustusjoukkueen toimintaympäristöön, vaan samalla ravistelua tehdään myös johtoportaassa. Muutoksista kertoo jutussaan Lapin Kansa.

– Toiminnanjohtaja Hannu Korhonen on tänään vapautettu tehtävistään, RoPS:n puheenjohtaja Risto Niva kertoo.

Korhonen aloitti toimessaan viime vuoden elokuussa, joten pesti ei kestänyt pitkään. Vuodesta 2005 RoPS:n puheenjohtaja toimineen Risto Nivan vastuu tulee kasvamaan.

– Toimin itse jatkossa sekä Rovaniemen Palloseuran että markkinointiyhtiö Blue Idean toimitusjohtajana tämän tilikauden eli marraskuun loppuun asti, Niva kertoo.

Syy muutokseen on markkinoinnillisessa epäonnistumisessa.

– Me emme ole onnistuneet niissä tavoitteissa, joita olemme asettaneet. Myynnissä emme ole päässeet lähelläkään tavoitteitamme, Niva sanoo.

– Tartun tehtävään johtokunnan pyynnöstä. Otan nyt vastuun seuran päivittäisestä toiminnasta. Minulla on kokemusta ja osaamista näissä asioissa.