Brasilia – Paraguay: mestaruusjahti alkaa

Copa America
Brasilia – Paraguay
Perjantai 28.06. klo 03:30

Copa American pudotuspelit käynnistyvät perjantaina varhain Suomen aikaa. Isäntämaa Brasilia aloitta mestaruusjahdin ottelulla Paraguayta vastaan. Brasilia on ottelussa niin suuri suosikki, että sen pahin peikko on kotiyleisöltä tuleva suunnaton menestyspaine: vuoden 2014 MM-kisojen kotishokille halutaan nyt hyvitystä. Brasilian pudotuspelikaavio on joukkueelle hyvin suosiollinen ja joukkuetta voi pitää megasuosikkina mestaruutta ajatellen.

Brasilian alkulohko sujui ilman takaiskumaaleja. Ainoat tuskan hetket koettiin Venezuelaa vastaan, kun Seleção jäi maalittomaan tasapeliin. Viimeisessä pelissä padot murtuivat ja Peru kaatui murskalukemin 5-0. Tämä lupaa hyvää jatkoa ajatellen, sillä brassien koetinkivi on henkinen puoli – ei niinkään joukkueen laatu tai riittävyys. Ne ovat nimittäin ensiluokkaisella tasolla.

Paraguay oli alkulohkossa sikäli onnekas, että se pääsi jatkoon kahdella tasapelipisteellä. Joukkueen esitykset eivät millään tavalla ole hurmanneet, joten odotettavissa on vaikeuksia kovaa isäntäjoukkuetta vastaan. En odota joukkueella olevan oleellisia jatkoonmenon mahdollisuuksia puolivälieristä.

Vetosuositus

Pudotuspeleissä ei aina maaleilla juhlita, mutta tässä ottelussa on lukemien repeämnen täyttä realismia. Jos Brasilia pääsee ajoissa johtoasemaan, Paraguay joutuu pelaamaan upporikasta tai rutiköyhää ja brassit pääsevät saletisti lisäpaikkoihin. Otetaan rohkeana vetosuosituksena Aasialainen tasoitusveto, Brasilia -2.5 maalia kertoimella 2,60. Veto on voitollinen Brasilian minimissään kolmen maalin voitolla.

Lunasta paras tarjous Unibetin kautta!

Lyö vetoa esimerkiksi otteluun Brasilia – Paraguay ja kohteeseen veto ”Aasialainen tasoitusveto, Brasilia -2.5 maalia”. Jos Brasilia voittaa vähintään kolmella maalilla, saat 260 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Brasilia voittaa enintään kahdella maalilla, ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan tai Paraguay voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.