La Liga
Leganes – Atletico Madrid
Sunnuntai 25.08. klo 20:00

Sunnuntain ennakkoon rutikuivinta matsia arvioitaessa sormi osuu väkisinkin Leganesin ja Atletico Madridin välisen ottelun kohdalle. Sekä Mauricio Pellegrinon että Diego Simeonen tiukka pelityyli tuottaa otteluissa verrattain vähän maaleja ja kun nämä laitetaan vastakkain, markkinat odottavat matsista huulia rohduttavan maalikuivaa. TV on La Ligan matseissa mukana suoralla striimillä.

Leganes elää ja hengittää siis puolustuksen kautta. Tämä onkin välttämättä tulosten saavuttamiseksi, sillä ylöspäin joukkue on La Ligan mittapuulla sangen arkinen. Avausottelussa Leganes hävisi kotona Osasunalle 0-1, mutta olisi ansainnut ottelusta enemmän. Oscar Rodríguez otti avausmatsissa suoran punaisen kortin ja kärsii pelikieltoa.

Atleticon avausvoitto Getafesta tuli täysipainoisen esityksen jälkeen. Uusi kärkimies Joao Felix osoitti olevansa pelimies. Sunnuntain ottelussa on derbyhenkeä, sillä Leganes sijaitsee välittömästi Madridin eteläpuolella. Simeone joutuu hieman sekoittamaan pakkaansa, sillä Ángel Correa ja Renan Lodi kärsivät pelikieltojaan. Lisäksi Sime Vrsaljko sekä Diego Costa ovat loukkaantuneita.

Vetosuositus

Pelin kuva tulee olemaan hyvin tarkka ja maalit kortilla. Otan vetosuositukseksi sen, ettei Leganes saa ottelussa maalitiliään auki. Vetosuositus on siis Maaleja yhteensä – Kotijoukkue: Alle 0.5 kertoimella 1,98. Toivotaan, että ottelun ennakkoasetelmat pitävät kutinsa tässä suhteessa.

– Petsipappa –

Lunasta paras tarjous in kautta!

Lyö veto otteluun Leganes – Atletico Madrid ja kohteeseen veto ”Maaleja yhteensä – Kotijoukkue: Alle 0.5”. Jos Leganes jää maaleitta, saat 198 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Leganes tekee maalin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Jos et halua lyödä riskitöntä vetoa, voit lunastaa myös 200% talletusbonuksen. Näin saat esimerkiksi 20€ talletuksella heti 60€ pelirahaa. Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Avaa pelitili ja tee talletus.
  2. Lyö veto riskittömästi 100€ asti.
  3. Jos vetosi häviää, saat rahat takaisin.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Avaa pelitili.
2. Tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

[inline-text-ad text=”LUNASTA 200% talletusbonus” odds=”” cta=”LUNASTA TARJOUS” url=”http://dspk.kindredplc.com/redirect.aspx?pid=44408&bid=33974″]

 

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi La Ligan otteluita, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Tämänn lisäksi näet myös esimerkiksi Ranskan Ligue 1:n, Serie A:n, Bundesligan, MLS:n, Championshipin ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi jääkiekon MM-kisat, tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.