Paitavalmistaja töppäsi pahemman kerran – Venäjä EM-karsintapeleihin vanhoilla paidoilla

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tekevälle sattuu. Ja tällä kertaa sattui jalkapallopeliasuja valmistavalle Adidakselle. Sen verran pahasti, ettei Venäjän maajoukkue pääsekään esiintymään vielä uunituoreissa peliasuissaan.

Venäjän oli määrä esitellä marraskuun EM-karsintaotteluissaan Belgiaa ja San Marinoa vastaan ensi kesän EM-kisoissa käyttämänsä peliasu (Venäjän kisapaikka on jo varma). Suunnitelma kuitenkin muuttui Adidaksen töppäyksen takia.

Adidas oli toki painattanut paitojen hihoihin oikeat Venäjän lipun värit valkoisen, sinisen ja punaisen. Värit vain sattuivat tulemaan väärään järjestykseen, joten nyt paidan väritys muistuttaa pikemminkin Serbian lipusta. Hihoihin piti tulla ylhäältä alaspäin valkoista, sinistä ja punaista, mutta järjestyksestä tulikin päinvastainen.

Moka saattaa tulla kohtalaisen kalliiksi, sillä pelipaidat ehdittiin jo laskea myyntiin Venäjän virallisissa Adidaksen kaupoissa.

Adidas mokasi äskettäin myös Saksan uusien pelipaitojen kanssa. Firman nettikaupassa oli kirjoitettu väärin maajoukkuepelaajien Jonas Hectorin ja Luca Waldschmidtin nimet. Hectorista tuli ”Hecktor” ja Waldschmidtistä ”Waltschmidt”.

Lähde: Der Spiegel

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!