Lukas Hradeckylta tyhjentävä haastattelu V Sportin lähetyksessä: ”Olen ihan v*tun ylpeä joka jätkästä”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajat koki harmittavan tappion Walesille keskiviikkoiltana Cardiffissa. Lohkovoitto jäi haaveeksi, kun Wales hyödynsi miehen ylivoiman ja voitti lukemin 3-1. Ottelun jälkeen Lukas Hradecky oli ylpeä Huuhkajien esityksestä miehen alivoimaisena.

Ottelu ratkesi käytännössä jo 12. minuutilla, kun Suomen laitapuolustaja Jere Uronen rikkoi Harry Wilsonia alimpana miehenä ja sai rikkeestään suoran ulosajon. Wales ei jättänyt hyödyntämättä tilaa ja aikaa, mitä miehen ylivoima kentälle toi.

Uronen joutui tilanteessa repimään Wilsonin maahan. Tilannetta edelsi Suomen heikko erikoistilanne, joka lopulta päätyi aina suoraan Walesin maalivahti Danny Wardin syliin. Ward käynnisti nopeasti vastahyökkäyksen, joka koitui lopulta Urosen ja Huuhkajien turmioksi.

– Turhauttavaa totta kai. Se koitui koko pelin kohtaloksi. En ole vielä nähnyt tilannetta videolta. Hyvä pallo veskarilta (Wardilta), mutta kyllähän kahden alimman pelaajan se pitäisi hoitaa, Hradecky sanoi V Sportin lähetyksessä ottelun jälkeen.

Hradecky oli silti todella ylpeä Suomen esityksestä miehen vajaalla.

– Mä olen ihan v*tun ylpeä joka jätkästä, ja siitä, miten jokainen taisteli Suomi-paidan eteen.

Toisella puoliajalla Wales karkasi nopeasti 2-0-johtoon Daniel Jamesin upealla laukauksella. Reilun tunnin kohdalla Teemu Pukki kavensi ottelun, ja sen jälkeen Huuhkajat oli pitkään hyvin pelin päällä ja loi pari vaarallista tekopaikkaa.

– Me teimme tästä pelin. Walesilaisilla tuli toisella puoliajalla pieni ruskea viiva housuihin. Lohkon paras voitti meidät yhden miehen ylivoimalla kotikentällään. Mä olen todella ylpeä jätkistä, Hradecky kehui.

Suomi sijoittui lopulta omassa lohkossaan toiseksi. Wales nappasi lohkovoiton, mutta Irlanti ja Bulgaria jäivät selvästi Suomen taakse. Kaiken kaikkiaan Hradecky oli varsin tyytyväinen Huuhkajien Nations League -taipaleeseen B-liigassa.

– Tyylipuhdasta esiintymistä, neljä peräkkäistä voittoa uudessa kovemmassa sarjassa. Näytimme ainakin, että kuulumme B-sarjaan. Voiton päähän jäätiin A-sarjasta. Matka jatkuu ja me kehitymme. En malta odottaa vuotta 2021, Hradecky totesi.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.