Katso: Supertähti Erling Håland julkaisi kuvan lääkärikäynnin jälkeen – huomio kiinnittyy massiivisiin reisilihaksiin: ”Rakennettu täydelliseksi jalkapalloilijaksi”

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin 20-vuotias hyökkääjä Erling Braut Håland on näillä näkymin loppuvuoden sivussa pelikentiltä. Mies julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan lääkärikäynnin jälkeen, jossa lupasi palata pian kentille.

Håland on ollut yksi vuoden 2020 parhaista jalkapalloilijoista, vaikka ikää ei mittarissa ole vielä nimeksikään. Dortmundiin viime tammikuussa siirtynyt hyökkääjä on paukuttanut maaleja liukuhihnalta niin Bundesliigassa kuin Mestarien liigassakin.

Tässä vaiheessa kautta kasassa on kymmenen maalia kahdeksassa bundesliigaottelussa sekä kuusi osumaa neljässä Mestarien liigan pelissä. Kaikki kilpailut mukaan lukien Håland on paukuttanut 17 maalia 14 ottelussa. Ennätyksiä on paukkunut, mutta viimeisimpänä paukkui takareisi, jonka takia Håland on eri lähteiden mukaan loppuvuoden sivussa.

Håland julkaisi torstaina kuvan sosiaalisessa mediassa, jossa hän kertoi tavanneensa lääkärin ja että paluu voisi tapahtua pian. Sen tarkemmin norjalaishyökkääjä ei kommentoinut paluun aikataulua.

Kuvassa huomio kiinnittyy kuitenkin Hålandin massiivisiin reisilihaksiin. 20-vuotiaan supertähden kroppa on huippuunsa viritetty. Tämän pani merkille myös muun muassa SuomiFutis– sekä Valioliiga.com-sivustojen asiantuntijana toimiva Kim Keränen, joka jakoi huomionsa Twitterissä.

– (Hänet) On kyllä kieltämättä rakennettu täydelliseksi jalkapalloilijaksi ja varsinkin kärjeksi. Voimaa jaloissa yhtä paljon kuin pienessä kylässä, ei ylimääräisiä kiloja, selkeä erotus trapseissa ja lihasjakauma alavartalopainotteinen.

– Ylimääräisillä kiloilla en tarkoita pelkästään rasvoja, vaan kirjaimellisesti ylimääräisiä kiloja lihasten muodossa. Turha olla jalkapalloilijana jäätävän kokoinen pala tai yläkroppa. Ylimääräiset kilot aiheuttavat ylimääräistä kulutusta 90min aikana. Juoksu keskiössä, Keränen kommentoi Twitterissä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Erling Braut Haaland (@erling.haaland) jakama julkaisu

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.