Hradecký, Neuer, Alisson, Courtois – Huuhkajien tähtitorjuja on ehdolla FIFA 21:n Vuoden maalivahdiksi

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahti Lukas Hradecký on ehdolla EA Sportsin FIFA 21 -pelin Vuoden joukkueeseen.

Hradeckýn, 31, lisäksi tähdistökentällisen maalivahdiksi ovat ehdolla Liverpoolin Alisson Becker, Real Madridin Thibaut Courtois, Manchester Cityn Ederson Moraes, Marseillen Steve Mandanda, Paris Saint-Germainin Keylor Navas ja Bayern Münchenin Manuel Neuer.

Kaikkiaan äänestyksessä on mukana 70 pelaajaa, kun kaikki pelipaikat lasketaan mukaan.

Fanit voivat antaa äänensä Electronic Artsin kotisivuilla. Äänestys loppuu 18. tammikuuta, ja FIFA 21 Team of The Year esitellään 22. tammikuuta. Omille ehdokkailleen voi antaa äänen ”The Team of the Year” -äänestysivulla, joka löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?