Paris Saint-Germain tiedotti tänään torstaina, että Sergio Ramos on allekirjoittanut seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

35-vuotias Ramos edusti edelliset 16 vuotta Real Madridia, mutta hänen sopimuksensa päättyi kesäkuussa eivätkä osapuolet päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta.

Ramosin perässä oli myös useita muita Euroopan suurseuroja. Goalin mukaan espanjalaistoppari antoi pakit kahdelle valioliigajätille, Arsenalille ja Manchester Citylle.

Arsenal oli tiettävästi tarjonnut Ramosille kaksivuotista sopimusta, jonka aikana hän olisi tienannut yhteensä 34 miljoonaa euroa. Tarjous kiehtoi puolustajaa, mutta hän hylkäsi sen, koska Tykkimiehet ei pelaa ensi kaudella Mestarien liigaa.

Man City oli tehnyt Ramosille peräti viisivuotisen sopimustarjouksen. Sopimuksen kaksi ensimmäistä vuotta Ramos olisi pelannut manchesterilaisseurassa, jonka jälkeen hän olisi siirtynyt kolmeksi vuodeksi MLS-seura New York Cityyn, joka on Man Cityn sisarseura.

Vaikka Ramos piti Cityn tarjousta houkuttelevana, hän valitsi lopulta PSG:n, joka on vahvistanut kesän aikana jo entuudestaan nimivahvaa miehistöään lukuisilla huippupelaajilla.

LUE MYÖS: