Vuoden 2021 EM-kisat muistetaan monesta asiasta. Ehkä yksi turnauksen hölmöimmistä ilmiöistä oli pullojen siirtely virallisissa lehdistötilaisuuksissa. Tämäkin ympyrä sulkeutui maanantaiyönä, kun Leonardo Bonucci asteli median eteen.

Ilmiö lähti liikkeelle, kun turnauksen maalipörssin voittanut Cristiano Ronaldo siirsi virallisen lehdistötilalisuuden alkajaisiksi Coca-Cola-pullot pois näkyvistä ja suositteli juomaan vettä.

Sen jälkeen Paul Pogba siirsi uskontoonsa vedoten oluet pois näkyvistä. Pogban tempauksen jälkeen kaljapulloja ei enää pidetty esillä, mikäli lehdistötilaisuudessa oli muslimipelaaja.

Näiden jälkeen nähtiin vielä useampi erikoinen pullotempaus. Muun muassa Ukrainan hyökkääjä Andri Jarmolenko toivoi yhteydenottoja molemmilta firmoilta yhteistyön merkeissä.

EM-finaalin jälkeen nähtiin kisojen viimeinen pulloshow, ja sen tarjosi finaalin parhaaksi pelaajaksi valittu Leonardo Bonucci, joka viimeisteli myös Italian 1-1-tasoituksen. Bonucci aloitti pressitilaisuuden juomalla niin cokista kuin oluttakin.

– Aion juoda kaikkea tänään, Bonucci sanoi ja maisteli eri pulloista kuunnellessaan toimittajan kysymystä.

Voit katsoa videon alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

LUE MYÖS: