Juventuksen ex-pomo julisti Cristiano Ronaldon hankinnan virheeksi: ”Mitä nopeammin hän lähtee, sen parempi”

© Kuva: Getty Images

Kesän 2021 siirtoikkuna on auki vielä kuusi päivää. Yksi jännityksen kohteista on, missä Cristiano Ronaldo pelaa ensi kaudella. Portugalilaishyökkääjä aloitti Serie A -kauden avauksessa Udinesea vastaan vaihtopenkillä, mutta teki lopulta maalin, joka hylättiin äärimmäisen niukkana paitsiona. Huhut ovat vieneet viisinkertaista Ballon d’Or-voittajaa milloin Madridiin, Pariisiin tai Manchesteriin, mutta CR7 itse on jarrutellut huhuja parhaansa mukaan.

Toistaiseksi ollaan vain moninaisten huhujen varassa, eikä siirron toteutumisesta tässä ikkunassa ole minkäänlaisia takeita. Juventuksen puheenjohtajana vuosina 2006-2009 toiminut Giovanni Cobolli Gigli toivoo kuitenkin portugalilaisen lähtevän seurasta jo nyt eikä vasta vuoden päästä sopimuksen umpeuduttua. Gigli pitää Cristiano Ronaldon kolmen vuoden takaista hankintaa epäonnistuneena, eikä epäröi sanoa sitä suoraan.

– Olen aina ollut rehellinen: Ronaldon hankkiminen oli virhe, seuran ex-pomo latasi SerieANewsille.

– Sitä sijoitusta on mahdotonta saada enää takaisin. Hän on mahtava pelaaja, mutta minun on sanottava se suoraan: mitä nopeammin hän lähtee, sitä parempi hänelle itselleen ja Juventukselle.

Giglin mielestä Juventuksen valmentaja Massimiliano Allegri teki viisaasti istuttaessaan Cristiano Ronaldon penkille. Jos hän jatkaa Juventuksessa, pitäisi roolin jatkossakin olla tulla kentälle vasta kesken ottelun.

– Ronaldo hidastaa Juventuksen hyökkäystä. Ilman häntä pelaajat tekevät kollektiivisesti erinomaisia asioita, Gigli perustelee.

Juventus maksoi Cristiano Ronaldosta kesällä 2018 Real Madridille sata miljoonaa euroa.

Lähde: Goal