Portugalilaistähti Cristiano Ronaldon, 36, lähtö Juventuksesta näyttää hetki hetkeltä todennäköisemmältä.

Italialaislähteiden mukaan Ronaldo tyhjensi kaappinsa Juventuksen pukukopista jo torstaina, ja tänään perjantaina hän kävi seuran harjoituskeskuksessa jättämässä hyvästit joukkuetovereilleen. Kohusiirto Manchester Cityyn on hyvin lähellä toteutumistaan.

The Athleticin mukaan Juventus aikoo täyttää Ronaldon jättämän aukon seuran omalla kasvatilla, Moise Keanilla, 21, joka pelaa tällä hetkellä Evertonissa.

Kean siirtyi Juventuksesta Evertoniin kesällä 2019 ja solmi valioliigaseuran kanssa kesään 2024 asti ulottuvan sopimuksen. Italialaishyökkääjän aika Englannissa ei kuitenkaan ole sujunut odotetulla tavalla, ja Everton on valmis myymään hänet.

Juventus ei heikon taloustilanteensa vuoksi pysty tällä hetkellä suuria siirtosummia maksamaan, joten todennäköisimpänä vaihtoehtona pidetään lainasopimusta, joka sisältää osto-option.

Italian maajoukkueessa yhdeksän kertaa esiintynyt Kean vietti viime kauden lainalla Ranskan suurseura PSG:ssä, jossa hän teki komeat 17 maalia 40 pelaamassaan ottelussaan.