Helmarien maalitykki jakoi nostalgisen yhteiskuvan Teemu Pukin kanssa – ”Ei mennyt valitsijoilla ihan metsään silloin 2006”

© Kuva: Juha Tamminen

Teemu Pukki teki tiistaina suomalaista jalkapallohistoriaa, kun hän nousi Suomen miesten A-maajoukkueen kaikkien aikojen maalitilaston ykköseksi ohi Jari Litmasen.

Kazakstanin verkkoa kahdesti heiluttaneella Pukilla on nyt kasassa 33 maalia maajoukkueessa. Marraskuussa 2010 viimeisen maaottelunsa pelannut Litmanen piti pitkään hallussaan maalipörssin ykköspaikkaa 32 osumallaan.

Helmarien kaikkien aikojen paras maalintekijä 48 osumallaan oleva Linda Sällström jakoi tiistaina Twitter-tilillään nostalgisen yhteiskuvan Pukin kanssa. Sen perusteella vuoden 2006 lupaavin tyttö- ja poikapelaaja on enemmän kuin hyvin valittu.

– Vuosi 2006, vuoden lupaava tyttö- ja poikapelaaja. Tänään molemmilla kaikkien aikojen eniten maaleja A-maajoukkueessa. Onnittelut ennätyksestä Teemu Pukki! Ei mennyt valitsijoilla ihan metsään silloin 2006, Sällström kirjoitti jakamansa kuvan yhteyteen.

LUE MYÖS: