V Sport: Näin Markku Kanerva kommentoi Joel Pohjanpalon tilannetta

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajat voitti Kazakstanin tiistai-iltana MM-karsinnoissa 2-0. Lue otteluraportti täältä.

Vierasvoitto oli tärkeä, sillä Huuhkajat nousi tasapisteisiin lohkokakkosena olevan Ukrainan kanssa, joka pelaa karsintakierroksen oman ottelunsa tiistai-iltana Bosnia-Hertsegovinaa vastaan.

V Sport haastatteli Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanervaa Kazakstan-voiton jälkeen. Kanerva tiedosti, että joukkue olisi voinut tehdä pari maalia enemmänkin. Se toden totta piti paikkansa, sillä Huuhkajilla oli ensimmäisen jakson lopussa ja toisella jaksolla lukuisia loistavia maalintekopaikkoja.

Teemu Pukki harmitteli missattuja maalipaikkoja ja paljasti, miksi hattutempun metsästys päättyi ennen aikojaan – ”Kenttä varmaan oli osasyyllinen siihen”

– Hyvä esitys tänään ja joukkue osoitti jälleen kerran henkistä kanttia tappion jälkeen. Tätä on tapahtunut aiemminkin. EM-karsinnoissa hävisimme Bosnialle vieraissa ja meni pari päivää, niin voitimme Armenian. Vuosi sitten Puolalta tuli kunnolla neniin ja pari päivää myöhemmin voitimme Bulgarian. Ennen EM-kisoja hävisimme Virolle, mutta kokosimme itsemme ja voitimme Tanskan. Kypsä esitys joukkueelta ja mielestäni peli oli hyvin kontrollissa. Olisimme voineet tehdä muutaman maalin lisääkin, Kanerva myönsi V Sportille.

Joel Pohjanpalo joutui jättämään kentän noin puolen tunnin jälkeen. Pohjanpalo putosi pahannäköisesti kovalle tekonurmelle pallontavoittelutilanteen jälkeen. Pohjanpalo jatkoi ottelua muutaman minuutin ajan, mutta joutui tulemaan lopulta vaihtoon. Pohjanpalon nenä aukesi törmäyksen yhteydessä.

V Sport: ”Sanoinkuvailematon fiilis” – Näin kahden maalin Teemu Pukki kommentoi ennätystään

Kanervan mukaan Pohjanpalo loukkasi selkänsä.

– Kysyin Jollelta tilannetta heti, kun hän tuli vaihtoon. Pohjanpalo tömähti kovalle alustalle aika lailla, eikä hän pystynyt enää juoksemaan. Toivottavasti pääkopassakaan ei ole suurempia ongelmia, Kanerva viittasi hyökkääjän loukkaantumiseen.

LUE MYÖS: