Torinolaisjätti Juventus on tuloksellisen kriisin partaalla. Yksi suurimpia mestarikandidaatteja on putoamassa kärkitaistelusta ulos jo alkukaudesta. Torinolaisilla on alla kaksi tappiota, kun Sassuolo ja viimeisimpänä Hellas Verona veivät pidemmän korren.

Valmentaja Massimiliano Allegri valitteli jo aiemmin Juventuksen heittäneen viidessä päivässä puolentoista kuukauden työn roskiin.

Kokenut menestysvalmentaja on Tuttosportin mukaan antanut pelaajiensa kuulla kunniansa edellistappion jälkeen.

Allegrin mukaan ryhmässä on urheilullisia ongelmia ja torinolaisten käskyttäjä haluaa keskittyä joukkueen kuntopohjan sekä itseluottamuksen parantamiseen.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Allegri on raivoissaan varsinkin kuuden pelaajan esityksistä.

Listalla ovat lehden mukaan Adrien Rabiot, Rodrigo Bentancur, Dejan Kulusevski, Álvaro Morata, Moise Kean ja Arthur Melo. Valmentaja on lähteen mukaan äärimmäisen pettynyt kuusikon edesottamuksiin tällä kaudella.

Moratalta odotetaan ennen kaikkea tehoja paljon nähtyä enemmän, mutta Kulusevskin ja Keanin kohdalla Allegria hiertää pelaajien asenne.

Arthur ei ole pelannut kuin juuri edellisen Hellas Verona -kamppailun, mutta pääsi Allegrin mustalle listalle jo niillä näytöillä. Brasilialainen antoi harhasyötön, josta vastustaja iski maalin.

Juventuksen ovien on huhuttu käyvän myös ulospäin jo tammikuussa. Saa nähdä mitä tuleman pitää.

Allegrin epäsuosiossa oleva kuusikko pääsee yrittämään paluuta valmentajan suosioon tiistai-iltana Zenitiä vastaan.

Mestarien liigan kamppailu alkaa kello 22.00.

Jos alla oleva twiitti ei näy, klikkaa tästä.

ilBiancoNero

@ilbianconerocom
Crisi e distacco record dalla vetta: 'I 6 sotto accusa di Allegri, ecco chi lo ha tradito' dlvr.it/SBgQ2W