Lähde: José Mourinho aikoo tyhjentää entisten työnantajiensa rivejä – lontoolaisseurojen pelaajia AS Romaan?

© Kuva: Getty Images

Legendaarisen portugalilaisluotsin José Mourinhon alku AS Roman peräsimessä oli menestyksekäs. Joukkue on edelleen Serie A:ssa neljäntenä, mutta varsin ohkainen materiaali on saanut tulostason heittelemään.

Kuten tiedettyä, Mourinho on läpi uransa ollut todella vaativa kokoonpanojensa ja siirtobudjettien suhteen. Tämä on käynyt selväksi myös Roomassa, jossa portugalilainen on kertonut mielipiteitään laatupelaajien vähyydestä ja siirtokassasta.

Konferenssiliigan puolella Mourinhon kommentit ovat olleet myös totutun taattua laatua. AS Roma hävisi pari viikkoa sitten norjalaiselle Bodö/Glimtille 1-6-lukemin vieraissa. Torstaina roomalaiset joutuivat tyytymään 2-2-tasapeliin norjalaisia vastaan kotonaan. Tällä kertaa The Special Onen hampaisiin joutui erotuomari.

Tällä hetkellä Mourinho ei ole tyytyväinen joukkueensa tilaan. Getty Images

AS Roma on peluuttanut pitkälti samaa avauskokoonpanoa jo usemman pelin putkeen. Varsinkin Serie A:n puolella ryhmä on ollut liki identtinen kierroksesta toiseen. Mourinho onkin saamassa tahtonsa lävitse ja AS Roma yrittää leventää kokoonpanoaan jo tammikuussa.

Corriere dello Sportin mukaan Mourinho on kääntämässä katseensa jälleen Lontoon suunnalle. Kesällä joukkueeseen saapui muun muassa Chelsean Tammy Abraham 40 miljoonalla eurolla.

Lähteen mukaan hänen vanha seurakaverinsa ja portugalilaisen entinen valmennettava Ruben Loftus-Cheek on tammikuun ykköskohde. Chelsean 25-vuotias keskikenttäpelaaja keräsi paljon kehuja esityksistään Mestarien liigan ottelussa Malmön vieraana. Myös valmentaja Thomas Tuchel huokui tyytyväisyyttään.

Chelsea on vain niin pullollaan lahjakkuutta ja kaikkien ollessa terveinä myös Loftus-Cheekin rooli todennäköisesti joutuu jälleen tarkastelun alle.

Mourinho on myös toisen ex-valmennettavansa perässä. Tottenhamin Harry Winks on portugalilaisen toivelistalla italialaismedian mukaan.

Kumpikin pelaaja olisivat mielenkiintoisia hakuja ja ainakin etukäteen ajatellen vahvistuksia roomalaisten ryhmään.

Corriere dello Sport ounastelee, että ainakin toisen kohdalla puhuttaisiin lainasopimuksesta osto-optiolla.

Italialaismedian mukaan Harry Winks ja José Mourinho saattavat yhdistää voimansa jälleen tammikuussa. Getty Images.

Eurooppa-liigan finaalissa vedetään tunteella! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️