AS Roma saa taistella jatkopaikastaan uudessa Konferenssiliigassa viimeiseen asti. Roma aloitti lohkovaiheen kahdella voitolla, mutta sitten norjalainen Bodø/Glimt aiheutti José Mourinhon valmentamalle miehistölle valtavia vaikeuksia. Kotipelinsä Bodø/Glimt voitti pari viikkoa sitten peräti 6-1. Eilen Roomassa kotijoukkue venyi sentään 2-2-tasapeliin, vaikka oli kahdesti pelissä tappiolla.

Romalle tilastoitiin ottelussa 20 maalintekoyritystä norjalaisvieraiden kuutta vastaan. Laukaukset kohti maalia se voitti kuitenkin vain 4-2. Syyn tasapeliin jäämiselle José Mourinho löysi kuitenkin tuomarista. Portugalilaisen mielestä Romalta jäi saamatta kaksi ”hyvin selvää” rankkaria, joissa norjalaisjoukkueen pelaaja osui palloon kädellään. Konferenssiliigassa ei käytetä VAR:ia vielä kilpailun tässä vaiheessa.

– Meidän olisi pitänyt saada kaksi päivänselvää rankkaria, sanokoot ihmiset mitä haluavat. He laukoivat kahdesti kohti maalia ja tekivät kaksi maalia. Me lauoimme paljon enemmän, teimme kaksi maalia ja meiltä vietiin kaksi rankkaria, Mourinho puhisi Sky Sportsin haastattelussa.

[readmore from=Mourinho-Jose]

– Hän (tuomari Anastasios Papapetrou) matkustaa nyt tyynenä Kreikkaan. Ei minulla ole mitään häntä vastaan, mutta ehkä Konferenssiliigassa on huonoja tuomareita, jotka ovat vasta aloittamassa uraansa. Kun meitä vastaan tehtiin kuusi maalia, en sanonut mitään, mutta nyt ei voi vaieta: meidän olisi pitänyt saada kaksi selvää rankkaria.

AS Roma aloitti kautensa erinomaisesti, mutta viime aikoina vire on ollut hakusassa. Viimeisistä kuudesta pelistään se on voittanut vain yhden.

Lähde: AS