Huuhkajien pitkäaikainen kapteeni Tim Sparv päätti uransa. Hän ilmoitti asiasta lehdistötilaisuudessa maanantaina.

Aiemmin syksyllä maajoukkueen pitkäaikaiset luottopuolustajat Paulus Arajuuri ja Joona Toivio saivat MM-karsintojen päätösottelussa Ranskaa vastaan komeat jäähyväiset kannattajien edessä.

[readmore from=Sparv-Tim]

Sparv ei loukkaantumistensa takia vastaavaa päässyt kokemaan. Hän on silti päällimmäisenä pelkästään iloinen pelikaveriensa puolesta.

– Olen todella iloinen, että he saivat juuri sellaiset jäähyväiset. Kumpikin on ollut pitkään maajoukkueessa ja tehnyt paljon suomifutiksen eteen. Hienoa, että he saivat kokea tuollaista yhdessä, Sparv sanoi.

– Omalta kantiltani, niin olen tavannut lähes päivittäin jonkun Suomen kannattajan, joka on halunnut tulla kehumaan saavutuksiamme. En ole siis millään tapaa tyytymätön tai katkera.

Sparv kertoo kuitenkin tulevansa joku päivä kiittämään Pohjoiskaarretta. Ensimmäisen kerran hän pääsi tekemään sen jo lehdistötilassa. Sparville ojennettiin paita, jossa luki – ”Pohjoiskaarre Kiitos kaikesta!”.

– Mun uusi pelipaita, totesi Sparv iloisena.

Samalla selvisi, että kapteeni on mukana Suomen ensimmäisessä Nations League -ottelussa 4. kesäkuuta. Suomi kohtaa tuolloin Bosnia-Hertsegovinan Olympiastadionilla ja Sparv pääsee todennäköisesti siis jättämään tyylikkäät jäähyväiset Suomen uskollisille kannattajille.

Virallista: Tim Sparv ilmoitti lopettavansa uransa – ”Aikani ammattijalkapalloilijana on ohi”

”Olet yksi kautta aikojen suomalaisista jalkapalloilijoista” – Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahdelta upeita sanoja kapteeni Tim Sparville, lue koko puhe!

”Syvempi suhde kuin vain pelaajalla ja valmentajalla” – Tim Sparv kertoi Markku Kanervalla olleen valtava rooli hänen urallaan

Nämä eivät unohdu! – Tim Sparv muisteli uransa hienoimpia hetkiä: ”Pelaaminen Old Traffordilla ei unohdu”

Seuraavaksi valkolakin kimppuun ja kohti vitosdivaria – peliuransa päättänyt Tim Sparv kertoi tulevaisuuden suunnitelmistaan