Kylmäverisestä henkirikoksesta epäilty ex-huippupelaaja jäi kiinni – oli pakosalla yli kaksi kuukautta

© Kuva: Getty Images

Kerroimme syyskuun lopussa siitä, kuinka entistä Bayer Leverkusenin ja Fenerbahcen pelaajaa Sezer Özturkia epäillään kylmäverisestä henkirikoksesta. 36-vuotiaan Özturkin kerrottiin ampuneen kuoliaaksi 24-vuotiaan kahden lapsen isän istanbulilaisella maantiellä 19. syyskuuta.

Özturk pakeni ampumavälikohtauksen jälkeen paikalta, mutta marraskuun lopussa Turkin poliisi onnistui ottamaan hänet kiinni. Asiasta kertoo turkkilaismedian tietoihin perustuen Bild. Özturk oli siis pakosalla yli kaksi kuukautta. Ammuskelussa myös loukkaantui neljä muuta henkilöä.

Özturk jäi kiinni, kun hän yritti paeta Turkista naapurimaa Georgiaan. Hän piileskeli lava-auton lavalla, kun poliisi pysäytti auton Artvinissa Koillis-Turkissa. Özturkista oli annettu etsintäkuulutus ja pidätysmääräys.

Özturk pelasi uransa aikana yhdeksän bundesliigaottelua, joista seitsemän kasvattajaseurassaan Bayer Leverkusenissa ja kaksi Nürnbergissä. Hän edusti Turkissa pitkään muun muassa suurseura Fenerbahcea, ja pelasi Superliigassa kaikkiaan 124 ottelua.


Leicester – Tottenham | Jääkö Tottenham telineisiin? ⭐️⭐️½