Bodø/Glimt on kiistänyt AS Roman väitteet, joiden mukaan norjalaisseuran päävalmentaja Kjetil Knutsen olisi käynyt Giallorossin maalivahtivalmentajan Nuno Santosin kimppuun.

Joukkueet kohtasivat torstaina Konferenssiliigan puolivälierien avausosassa, jonka Bodø/Glimt vei nimiinsä maalein 2-1.

Ottelun jälkeen Roman kapteeni Lorenzo Pellegrini sanoi italialaismedialle, että Knutsen sanoi jotain Santosille ja kävi häneen käsiksi.

Bodø/Glimt on nyt julkaissut tiedotteen, jossa se kertoo tapahtumien edenneen täysin päinvastaisella tavalla. Norjalaisseuran mukaan Santos oli se, joka käyttäytyi väkivaltaisesti.

– Roman käytös ei ole vain fyysinen hyökkäys Kjetil Knutsenia kohtaan. Se on systemaattinen hyökkäys Glimtin arvoja vastaan, kommentoi seura Football Italian mukaan tiedotteessaan.

– Roma pommittaa mediaa valheilla piilottaakseen epäurheilijamaisen käytöksensä. Glimt tietää, että välikohtauksesta on olemassa video, jossa näkyy Roman edustajien hyökkäys Knutsenia kohtaan. Seura on nähnyt tämän videon. Vaadimme, että tämä UEFA:n omistama video tulee yleisön nähtäväksi.

– Roman maalivahtivalmnentaja rikkoi todistetusti pelisääntöjä asettumalla teknisen alueen ulkopuolelle, jossa hän jatkuvasti häiritsi Knutsenia sanallisesti ja eleillä.

– Glimt ilmoitti tästä neljännelle tuomarille ja UEFA:n delegaatille useaan otteeseen. Valituksiin ei kiinnitetty huomiota, ja Roman maalivahtivalmentaja sai jatkaa käytöstään esteettä.

Myös Knutsen kertoi Bodø/Glimtin tiedotteessa versionsa tapahtuneesta.

– Kaikki kulminoitui fyysiseen hyökkäykseen minua kohtaan pelaajatunnelissa.

– Yleensä vetäydyn tällaisista tilanteista. Tässä tapauksessa kimppuuni hyökättiin fyysisesti. Hän (Santos) tarttui minua kaulasta ja työnsi minut seinää vasten. On vain luonnollista, että jouduin puolustautumaan. Eilisessä ottelussa kokemallamme pelottelulla ei ole mitään sijaa jalkapallostadionilla.