Katso: Yksi typerys pilasi muiden hienon hetken – José Mourinho oli menossa tapaamaan nuoria norjalaisfaneja, kunnes lumipallo käänsi tilanteen päälaelleen

© Kuva: Getty Images

Italian suurseuroihin lukeutuva AS Roma matkusti tällä viikolla Norjaan. Roomalaiset kohtasivat Konferenssiliigan puolivälieräottelussa Bodø/Glimtin, joka vei kotiottelun nimiinsä 2-1-lukemin.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho nauttii suuresta suosiosta ympäri maailman. Myös Norjassa, jossa kymmenet nuoret kokoontuivat stadionin läheisyyteen tavatakseen hänet.

Mourinho oli menossa tapaamaan norjalaisfaneja, kunnes yksi henkilö pilasi kaiken heittämällä lumipallon kohti portugalilaista. Lumipallo ei osunut Mourinhoon, mutta hän otti asiasta kuitenkin sen verran pahasti nokkiinsa, että marssi fanien tapaamisen sijaan suoraan joukkueen minibussiin.

Yhden henkilön törttöily pilasi kymmenien norjalaisfanien hienon hetken, ja esimerkiksi nimikirjoitukset jäivät saamatta. Lienee selvää, että kyseinen henkilö ei tapauksen jälkeen saanut kovin hyvää palautetta muilta paikan päälle saapuneilta faneilta.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.