Manchester Unitedin pelaajalegenda Paul Scholes ei näytä olevan kovin vaikuttunut siitä, millaiset säännöt hänen entisessä seurassaan vallitsevat nykypäivänä.

Brittimediassa on uutisoitu tällä viikolla Unitedin uuden managerin Erik ten Hagin asettamista säännöistä, joiden avulla hollantilaisluotsi yritti kääntää Manchesterin nukkuvan jätin oikealle kurssille.

Ten Hag on lehtitietojen mukaan esimerkiksi tehnyt pelaajille selväksi, että harjoituksista tai joukkueen kokootumisista myöhästyminen tietää automaattisesti putoamista kokoonpanon ulkopuolelle.

Lisäksi ten Hag on kieltänyt pelaajiltaan alkoholin nauttimisen otteluviikkoina, eikä hän halua, että pelaajat kertovat ongelmistaan agenteilleen, vaan suoraan hänelle.

Hollantilaisvalmentaja haluaa myös, että pelaajat syövät ennemmin seuran omien työntekijöiden kuin henkilökohtaisten kokkiensa valmistamaa ruokaa.

Manchester Unitedissa aikanaan koko uransa viettänyt Scholes, 47, voitti seurassa muun muassa 11 Valioliigan mestaruutta, kolme FA Cupia ja kahdesti Mestarien liigan. Seuralegenda naureskeli sosiaalisessa mediassa sarkastiseen sävyyn joukkueen uusille säännöille.

– En ole varma, olisinko pärjännyt ilman henkilökohtaista kokkiani ja agenttia, jolle voisin valittaa.

LUE MYÖS:

UtdXclusive

@UtdXclusive
Scholes has his day on Ten Hag’s rules via IG