MM-lopputurnausta on pelattu vain muutaman päivän ajan, mutta silti yksi kisojen suurimmista yllätyksistä on jo nähnyt päivänvalon. Saudi-Arabia nimittäin voitti Argentiinan tiistaina 2-1. Lue lisää täältä.

Argentiinalle takaisku on suorastaan valtava, sillä sen on todennäköisesti voitettava ottelunsa Meksikoa ja Puolaa vastaan edetäkseen neljännesvälieriin. Tiistaina katkesi myös vajaan kolmen ja puolen vuoden ja 36 ottelun mittainen tappioton putki.

Argentiinan huippuhyökkääjä Lautaro Martínez selitteli kotimaansa medialle ottelun jälkeen, miksi Argentiina hävisi Saudi-Arabialle.

– Hävisimme ottelun omien virheidemme vuoksi etenkin toisella jaksolla. On yksityiskohtia, jotka tekevät eron kentällä ja meidän on korjattava virheemme. Ensimmäisellä jaksolla meidän olisi pitänyt tehdä enemmän maaleja, mutta nyt puhumme MM-kisoista ja edessä on kaksi finaalia. Tämä sattuu todella paljon.

– Olimme hyvin innoissamme siitä, että aloittaisimme MM-kisat voitolla, mutta tämä on jo mennyttä. Nyt meidän on harjoiteltava ja ajateltava tulevaa.

Lue myös