Brasilia ja Serbia kohtasivat toisensa torstai-iltana Dohassa MM-lopputurnauksen lohkovaiheen avauskierroksella. Brasilia voitti ottelun Richarlisonin maaleilla 2-0.

MM-lopputurnauksen suurimpana mestarisuosikkina pidetty Brasilia aloitti kisaurakkansa varsin vakuuttavalla peliesityksellä. Monien mielestä kisoihin jopa pienoisena mustana hevosena lähtenyt Serbia ei kyennyt aiheuttamaan todellista painetta Brasilian boksin läheisyyteen oikein missään vaiheessa ja Serbian laadukkaat maalipaikat loistivat poissaolollaan.

Richarlison iski maalinsa kymmenen minuutin sisällä toisella jaksolla. Aluksi hän siirsi Brasilian maalin edustalta johtoon ja hetkeä myöhemmin laukoi kerrassaan upean volleyn Serbian verkkoon.

Vaikka Brasilia aloitti turnauksen voitolla, sai se silti huonoja uutisia, sillä Neymar joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Neymarin nilkka taittui pahannäköisesti kaksinkamppailutilanteessa. Neymar itki vaihtopenkillä ja piti suurta jääpussia nilkkansa ympärillä. Vielä ei ole tiedossa, miten vakavasta vammasta on kyse.

LUE MYÖS