Ranskan A-maajoukkue on jo varmistanut pudotuspelipaikkansa Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Ranska on voittanut tähän mennessä molemmat kisaottelunsa ja oli ensimmäinen pudotuspelipaikkansa varmistanut kisajoukkue.

Hallitseva maailmanmestari pelaa viimeisen lohko-ottelunsa keskiviikkona, kun vastaan asettuu Tunisia.

L’Équipen mukaan Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps suunnittelee lepuuttavansa avainpelaajiaan Tunisia-ottelussa, jotta toistaiseksi pienelle vastuulle jääneet pelaajat pääsisivät pelirytmiin.

Deschamps suunnitteli lepuuttavansa muun muassa Kylian Mbappéa, mutta lehden saamien tietojen mukaan Mbappé ei suostu jäämään penkille. Mbappé haluaa pelata avauskokoonpanossa myös Tunisiaa vastaan saadakseen mahdollisuuden parantaa omia tilastojaan, kuten maalimääriään.

Mbappé on tehnyt toistaiseksi kisoissa kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön. Mbappé tavoittelee maailmanmestaruuden lisäksi MM-kisojen maalikuninkuutta. Mbappé johtaa kisojen maalipörssiä yhdessä Ecuadorin Enner Valencian kanssa.

 

LUE MYÖS