Qatarin MM-lopputurnaus käynnistyy sunnuntaina.

Espanjan A-maajoukkueen päävalmentaja Luis Enrique ilmoitti aiemmin tällä viikolla tekevänsä striimejä maajoukkueen hotellilta. Enrique striimasi perjantaina ja lauantaina muutaman tunnin lähetykset, joissa hän vastasi katsojien kysymyksiin.

Enriquelta kysyttiin, minkä maan hän haluaa voittavan maailmanmestaruuden, jos Espanja ei kykene siihen.

– Jos emme voita maailmanmestaruutta, haluan Argentiinan voittavan sen. Leo Messin kaltainen maailmanluokan pelaaja ei voi lopettaa uraansa ilman maailmanmestaruutta. Tämä lienee hänen uransa viimeinen MM-lopputurnaus, vaikka sanonkin uskovani, että hän voi pelata vielä seuraavissa kisoissa. Mutta toivon Espanjan voittavan mestaruuden. Tietenkin toivon myös Uruguaylle menestystä Luis Suárezin vuoksi.

Enrique kertoi myös MM-kisojen voittajasuosikkinsa.

– Ei ole olemassa joukkuetta, joka pudottaisi Brasilian tai Argentiinan. Ranska on hallitseva maailmanmestari. Saksaa kukaan täysjärkinen ei voi pudottaa suosikkien joukosta. Espanja ja Englantikin voidaan laskea suosikkeihin. Yllättäjänä Hollanti. Belgia on aina siellä, Enrique viittasi kärkikamppailuun.