Argentiinan MM-kisaurakka jatkuu perjantai-iltana, kun se kohtaa puolivälierissä Hollannin.

Molemmat ovat toistaiseksi pelanneet hyvät kisat ja perjantaisesta puolivälierästä odotetaan lähtökohtaisesti todella tasaista ottelua.

Argentiinan A-maajoukkueen päävalmentaja Lionel Scaloni saattaa joutua otteluun ilman ehdotonta avainpelaajaansa – nimittäin Ángel Di Maríaa. Di María loukkaantui lohkovaiheen päätösottelussa Puolaa vastaan, eikä pelannut neljännesvälierien Australia-ottelussa. Di María kärsii lihaskivuista vasemmassa jalassaan.

TyC Sportsin saamien tietojen mukaan Di María harjoitteli sunnuntaina joukkueen kanssa. Di Marían odotetaan osallistuvan Hollanti-otteluun, mutta se, pelaako hän avauskokoonpanossa on edelleen kysymysmerkkejä täynnä. Di Marían odotetaan kuntoutuvan ainakin penkille asti, josta hän voi liittyä toisella jaksolla peliin. 34-vuotias Di María on toistaiseksi antanut yhden maalisyötön Qatarin MM-lopputurnauksessa.

Scaloni peluutti Australia-ottelussa Papu Gómezia Di Marían paikalla, mutta myös Gómez loukkaantui ottelussa, eikä ole välttämättä pelikunnossa perjantaina.

LUE MYÖSA