Kroatia voitti lauantaina MM-pronssia.

Kroatia voitti pronssiottelussa Marokon lopulta 2-1. Kyseessä on Kroatian A-maajoukkuehistorian toinen MM-pronssi. Se voitti pronssia myös kesän 1998 MM-lopputurnauksessa.

Lauantaisen pronssiottelun kaikki kolme maalia syntyi jo avausjaksolla. Joško Gvardiol vei Kroatian johtoon vain seitsemän minuutin pelin jälkeen upean vapaapotkukuvion päätteeksi. Marokko nousi tasoihin vain kahta minuuttia myöhemmin, kun Achraf Dari onnistui maalinteossa. Mislav Oršić iski ottelun voittomaalin muutama minuutti ennen taukoa.

Kyseessä oli jo toinen Kroatian ja Marokon välinen ottelu meneillään olevassa MM-lopputurnauksessa, sillä maat kohtasivat toisensa jo lohkovaiheessa. Silloin päädyttiin maalittomaan tasapeliin.

Kisojen viimeinen ottelu pelataan sunnuntaina. Ranska ja Argentiina kohtaavat toisensa klo 17.00 alkavassa loppuottelussa.