Bayern München on haastavassa tilanteessa.

Ykkösmaalivahti Manuel Neuer mursi jalkansa viikonloppuna hiihto-onnettomuudessa ja on loppukauden sivussa pelikentiltä. Lue lisää täältä.

L’Équipen ja Bildin mukaan Bayern etsii tilanteeseen ratkaisua. Bayern ei aio peluuttaa kakkosvahtina tunnettua Sven Ulreichiä maalillaan koko kevätkautta.

Bayernilla on muutama erilainen vaihtoehto. Joko se yrittää katkaista Alexander Nübelin lainasopimuksen AS Monacon kanssa jo tammikuussa tai sitten päätyä maalivahtiostoksille kesken kauden.

Jos Nübelin lainasopimuksen katkaisu kesken kauden ei ole mahdollista, on Bayern kiinnostunut muun muassa PSG:n Keylor Navasista ja upeaa Qatarin MM-lopputurnausta pelaavasta Dominik Livakovićista. Livaković on ollut yksi Kroatian suurimmista sankareista matkalla kohti MM-välieriä. Kroatia kohtaa tiistaina välierissä Argentiinan.

Bayern kohtaa PSG:n Mestarien liigan neljännesvälierissä, joten PSG tuskin haluaa vahvistaa vastustajaansa, eli Navasin päätyminen Müncheniin on varsin epätodennäköistä. Dinamo Zagrebia edustava Livaković saattaa sen sijaan hyvinkin vaihtaa maisemaa jo tammikuussa loistavien peliesitysten myötä. 27-vuotias Livaković on ollut Kroatian ykkösmaalivahti yli kolmen vuoden ajan.

LUE MYÖS