Ranska ja Argentiina iskevät yhteen sunnuntaina Qatarin MM-lopputurnauksen finaalissa. Loppuottelu potkaistaan käyntiin klo 17.00.

Marcan saamien tietojen mukaan Karim Benzema ei matkusta paikan päälle Qatariin seuraamaan finaalia, vaikka Ranskan presidentti Emmanuel Macron lähetti kärjelle kutsun otteluun.

Ballon d’Or -voittaja seuraa finaalin mielummin kotoa käsin, vaikka muun muassa Paul Pogba ja Christopher Nkunku ovat matkustaneet Dohaan seuraamaan loppuottelua. Pogba ja Nkunku jäivät sivuun MM-kisajoukkueesta loukkaantumisten vuoksi.

Ranskalaislehti L’Équipen mukaan Benzeman ja maajoukkueluotsi Didier Deschampsin välit ovat huonot, ja se saattaa olla yksi syistä, miksi Benzema kieltäytyi kutsusta saapua Dohaan finaalia varten.

Benzema on jo kuntoutunut loukkaantumisestaan ja pelasi aiemmin tällä viikolla Real Madridin harjoitusottelussa. Benzema on edelleen rekisteröity Ranskan MM-kisajoukkueeseen ja olisi siten voinut pelata finaalissa, mutta Deschamps ei kutsunut pelaajaa takaisin Qatariin.

LUE MYÖS