Edellisen vuosikymmenen ehkä pelätyin ysipelaaja Luis Suárez jatkaa uraansa brasilialaisessa Grêmiossa. Hänet esiteltiin tällä viikolla Grêmion kannattajille tapahtumassa, johon kerääntyi 30 000 katsojaa (Ks. upotus). Suárezin, 35, esittelytilaisuuteen saapui siis enemmän väkeä kuin Cristiano Ronaldon vastaavaan. Ronaldo siirtyi vuoden alussa saudiarabialaiseen Al-Nassriin ja houkutteli Mrsool Parkille 25 000 katsojaa.

Football Transfers

@Transfersdotcom
Luis Suarez's unveiling at Gremio was wild! 🔥

Katsojamäärien välisestä erosta on revitelty otsikoita tiedotusvälineissä. Sille löytyy kuitenkin luonnollinen syy. Al-Nassrin Mrsool Parkille mahtuu juuri nuo yllä mainitut 25 000 silmäparia, kun taas Arena do Grêmion kapasiteetti on yli 55 000 katsojaa.

Mrsool Parkille oli tiettävästi enemmänkin tunkua, paikat olivat tiukassa. Toimittaja Pedro Sepuleda on väittänyt, että tapahtuma tavoitti netin välityksellä kolme miljardia katsojaa.

Muokattu 8.1. klo 14.57: Otsikkoa muutettu. Aiempi otsikko oli ”Mitä ihmettä? Cristiano Ronaldon julkistustapahtuma jäi suosiossa toiseksi pari päivää myöhemmin pidetylle esittelytilaisuudelle – yksi syy selittää miksi”.