Luciano Spallettin on määrä poistua Napolin päävalmentajan paikalta.

Napolilaislehti Il Mattinon mukaan Napoli-pomo Aurelio De Laurentiis suostuu purkamaan Spallettin työsopimuksen, jos luotsi jää vuodeksi sapattivapaalle. Lehti kertoo Spallettin suostuneen De Laurentiisin vaatimukseen.

Spallettin nykyinen sopimus Napolin kanssa kattaisi vielä ensi kauden. Sky Sportin mukaan Napoli maksaa Spallettin ensi kauden palkan siinä tapauksessa, ettei luotsi valmenna missään ensi kaudella.

De Laurentiis aktivoi muutama viikko sitten yksimielisesti Spallettin sopimuksessa olleen option yhden vuoden mittaisesta jatkosopimuksesta. Spalletti ei pitänyt De Laurentiisin ratkaisusta, sillä luotsi olisi halunnut neuvotella itselleen paremman sopimuksen.

Spalletti haluaa jättää Napolin ja on jo ilmoittanut päätöksestään niin puheenjohtajalle kuin muullekin seurajohdolle.

Corriere dello Sportin saamien tietojen mukaan De Laurentiis haluaa palkata Luis Enriquen Napolin uudeksi päävalmentajaksi. De Laurentiis tarjoaa Enriquelle kaksivuotista sopimusta ja noin viiden miljoonan euron vuosipalkkaa. Enrique on ollut työttömänä vajaan puolen vuoden ajan.

Spalletti valmensi hiljattain Napolin seurahistorian kolmanteen Serie A:n mestaruuteen.

LUE LISÄÄ SERIE A:STA