Lionel Messin entinen joukkuekaveri Javier Mascherano sanoo, että Paris Saint-Germainin kannattajat saisivat olla kiitollisia argentiinalaislegendan pelaamisesta seurassa.

Messi, 35, on tehojensa puolesta ollut PSG:ssä huippuvedossa, mutta osa kannattajista on silti sitä mieltä, että hän ei ole vastannut odotuksiin Ranskassa.

Vihanpito Messia kohtaan kumpuaa myös hänen väitetystä piittaamattomuudestaan PSG:tä kohtaan. Kannattajat ovat olleet tyytymättömiä siihen, että Messi ei ole aina käynyt kiittämässä heitä pelien jälkeen ja siihen, että argentiinalaistähdellä on usein tapana matkustaa pois Ranskasta vapaapäivinään.

Viikonvaihteessa osa kannattajista tuntui saaneensa lopullisesti tarpeekseen. Eräs PSG:n ultrakannattajaryhmistä osoitti mieltään Messiä ja PSG:n seurajohtoa vastaan pariisilaisjätin päämajan ulkopuolella. Lisäksi viime päivinä on uutisoitu, että Messi on jättämässä PSG:n kesällä, kun hänen sopimuksensa päättyy.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Canal Supporters

@CanalSupporters
📹 Verratti, Neymar, Messi… Les 3 joueurs sont ciblés par les supporters parisiens.

En vidéo, c’est Leo Messi qui est pris en grippe 😡🔴🔵

Messille on vihelletty ja buuattu tämän vuoden puolella useissa otteluissa, mikä on ihmetyttänyt monia seurayhteisön ulkopuolella.

Ihmettelijöihin lukeutuu myös Mascherano, Messin entinen joukkuekaveri maajoukkueesta ja Barcelonasta.

– On sääli, etteivät he tajua, kuinka onnekkaita he ovat, kun hän pelaa heidän joukkueessaan. En usko, että kukaan PSG:n kannattajista olisi osannut kuvitella kymmenen vuotta sitten, että historian paras pelaaja voisi tulla heidän joukkueeseensa. Ja sen sijaan, että he nauttisivat siitä, he ovat kritisoineet häntä kaksi vuotta, kommentoi Mascherano Olén haastattelussa.

– Kymmenen vuoden päästä he katuvat sitä. Mikä tahansa joukkue maailmassa antaisi mitä vain, jotta Messi pelaisi heidän riveissään viisi minuuttia. Kumpikaan osapuoli ei ansaitse tällaista loppua.