Kim Min-jae oli yksi Napolin ehdottomista kulmakivistä, kun Luciano Spallettin miehistö voitti päättyneellä kaudella Serie A:n mestaruuden.

Napoli hankki Min-jaen viime kesänä Fenerbahçesta noin 18 miljoonalla eurolla. Haaste oli kova. Min-jaen piti korvata Napolista Chelseaan siirtynyt Kalidou Koulibaly, joka oli vuosikausien ajan yksi Serie A:n – ellei koko Euroopan – parhaista toppareista.

Min-jae onnistui haasteessaan paremmin kuin kukaan osasi odotella. Serie A:n kauden parhaaksi puolustajaksi valittu Min-jae oli mies paikallaan, kun Napoli kruunattiin ensimmäistä kertaa Serie A:n mestariksi sitten kevään 1990.

Italialaismedian mukaan varsinkin Manchester United on ollut hyvin kiinnostunut hankkimaan Min-jaen itselleen. Eteläkorealaistopparin Napoli-sopimuksessa on 50 miljoonan euron ulosostopykälä, joka on aktivoitavissa heinäkuun kahden ensimmäisen viikon ajan.

Sky Deutschlandin saamien tietojen mukaan Bayern München on osoittanut kiinnostuksensa Min-jaeta kohtaan.

Bayern-toppari Lucas Hernández ilmoitti aiemmin tällä viikolla seuralleen, ettei aio solmia jatkosopimusta ja haluaa lähteä jo tänä kesänä PSG:hen. Lucasin sopimus loppuu ensi kauden jälkeen, joten Bayernin on määrä myydä avainpelaajansa Pariisiin. Bayern on asettanut Min-jaen ykköskorvaajaehdokkaakseen.

Bildin mukaan Bayernin päävalmentaja Thomas Tuchel, toimitusjohtaja Herbert Hainer ja seurajohdon jäsen Karl-Heinz Rummenigge ovat näyttäneet vihreää valoa Min-jaen hankinnalle.

LUE MYÖS