Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan ensimmäiset pudotuspelikierrokset potkaistiin käyntiin torstaina.

Eurooppa-liigan puolella Huuhkajien Kaan Kairisen edustama Sparta Praha kohtasi vieraskentällä Galatasarayn.

Galatasaray voitti avausosan lopulta 3-2. Kairinen pelasi tuttuun tapaan täydet minuutit Sparta Prahan keskikentällä. Sparta Praha nousi ottelussa kahdesti tasoihin, mutta Galatasaray-kärki Mauro Icardi iski voittomaalin lisäajalla. Kummatkin joukkueet saivat yhden punaisen kortin.

Naatan Skytän Toulouse haastoi vieraskentällä Benfican. Skyttä aloitti ottelun penkiltä, mutta pääsi kentälle 86. minuutilla. Ottelu päättyi lopulta Benfican 2-1-voittoon. Ángel Di María iski isäntien molemmat maalit pilkulta. Voittomaali syntyi rangaistuspotkusta 98. minuutilla.

Konferenssiliigassa Casper Terhon Royale Union Saint-Gilloise päätyi Eintracht Frankfurtin kanssa 2-2-tasapeliin. Terho seurasi ottelun penkiltä. Terho, 20, on saanut kuluvalla kaudella varsin mukavasti vastuuta Belgian pääsarjaa selvästi johtavassa Royale Union Saint-Gilloisessa. Laitapelaaja on nimetty kymmenesti avaukseen sarjaotteluissa.

Eurooppa-liigan ja Konferenssiliigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen jälkimmäiset osat pelataan ensi viikon torstaina.