Mestarien liigan ensimmäiset puolivälieräjoukkueet saatiin selville tiistaina, kun Bayern München ja Paris Saint-Germain selvittivät tiensä kahdeksan parhaan joukkoon.

Bayern hävisi avausosassa Laziolle 0-1, mutta käänsi kotikentällään otteluparin voitokseen 3-0-tuloksella.

Kotijoukkue siirtyi johtoon 39. minuutilla, kun Raphaël Guerreiron epäonnistuneesta vedosta tuli syöttö Harry Kanelle, joka ohjasi pallon päällään verkkoon. Hieman ennen taukoa Bayern iski toistamiseen, kun Thomas Müller ohjasi Matthijs de Ligtin vedon puskien sisään. Toisella puoliskolla Kane kaunisteli vielä lukemia yhdellä osumalla.

PSG kaatoi Real Sociedadin ensimmäisessä osaottelussa 2-0 ja voitti vieraissa maalein 2-1. Otteluparin suurin sankari oli Kylian Mbappé, joka viimeisteli pariisilaisten osumista kolme.

Kuuden maalin Kane ja Mbappé ovat nyt Mestarien liigan maalipörssin jaetulla kärkisijalla.