Bayern Münchenin päävalmentaja Thomas Tuchel sanoo, että hän ei anna kannattajien vetoomuksen vaikuttaa työskentelyynsä.

Yli 15 000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen, jossa vaaditaan, että Tuchel, 50, jatkaa Bayernin käskyttäjänä.

Bayern ilmoitti helmikuussa, että Tuchel jättää seuran tämän kauden lopussa, vuotta ennen kuin hänen sopimuksensa päättyy.

Ilmoituksen jälkeen Bundesliigan mestaruus on mennyt Bayer Leverkusenille, päättäen Bayernin 11 kauden voittoputken Saksan pääsarjassa. Bayern on kuitenkin yhä mukana Mestarien liigassa, jonka välierissä se kohtaa Real Madridin.

– Vaikka tämä on minulle mieluisa asia, kun he (kannattajat) toivovat minun jäävän, se ei ole prioriteettini, kommentoi Tuchel BBC:n mukaan.

– Se ei saa olla prioriteetti. Seuraavien 11 päivän aikana kyse on vain jalkapallosta, ei mistään muusta. Oli se sitten miellyttävää tai epämiellyttävää, en anna sen vaikuttaa itseeni.

Tuchel sanoi, että hän ei ole kiinnittänyt huomiota spekulaatioihin seuraajastaan, ja korosti, että valinta on Bayern Münchenin vastuulla.

Manchester Unitedin ja RB Leipzigin entinen päävalmentaja Ralf Rangnick on vahvistanut Bayernin lähestyneen häntä pestistä Münchenissä.

LUE MYÖS!