Luis Enriqué uskoo PSG:n mahdollisuuksiin taistella Mestarien liigan voitosta. Pariisilaisseura aloittaa huomenna Mestarien liigan puolivälierät valmentajansa entistä seuraa FC Barcelonaa vastaan.

PSG johtaa Ranskan Ligue 1:a 10 pisteen erolla Brestiin ja on marssimassa jälleen mestaruuteen. Mestarien liigaa seura ei ole kuitenkaan voittanut koskaan historiansa aikana.

– Toivon kunnianhimomme olevan suurempi. Emme tunne mitään paineita. Näin lohkovaiheessa monien pelaajien ottavan vastuuta ja näyttämässä innostuneisuudensa. Me olemme hyvin kunnianhimoisia ja haluamme mennä tästä jatkoon, Enrique kommentoi lehdistölle.

PSG koki viime kesänä suuria muutoksia, kun seuran tähdistä Lionel Messi ja Neymar jättivät seuran. Myös Kylian Mbappén odotetaan poistuvan Pariisista tämän kauden jälkeen.

– Tämän seuran identiteetti on muuttunut ja meiltä lähti paljon isoja pelaajia kesällä. Dynamiikka on muuttunut seurassa. En yritä ottaa liikaa tästä paineita, mutta se ei tarkoita sitä ettemmekö voisi voittaa Mestarien liigaa, Enriqué lisäsi.

PSG ja Barcelona kohtaavat keskiviikkona Pariisissa kello 22:00 alkavassa ottelussa. Toinen osaottelu pelataan viikkoa myöhemmin.

LUE MYÖS!