Kylian Mbappén nenämurtuma ei tarvitse leikkausta. Ranskan jalkapalloliitto vahvisti kapteenin palanneen sairaalasta maajoukkueen leiritykseen.

Mbappén, 25, nenä murtui Ranskan EM-avauksen Itävalta-ottelussa maanantai-iltana. Tuore Real Madrid-hyökkääjä sai kovan iskun Kevin Danson olkapäästä kaksinkamppailutilanteessa.

– Murtunut nenä? Kyllä. Hänen nenänsä ei näytä lainkaan hyvältä. Se on vain nenä, mutta se huolestuttaa meitä, Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps kommentoi huolestuneena ottelun jälkeen TF1-kanavalle.

Ranskan jalkapalloliiton tiedotteen mukaan Mbappéa hoiti ensin maajoukkueen lääkintätiimi ja tohtori Franck Le Gall, joka antoi diagnoosin murtuneesta nenästä.

– Mbappé tulee saamaan seuraavat päivät hoitoa, mutta hän ei tule menemään leikkaukseen lähitulevaisuudessa. Hänelle tehdään maski, että Ranskan kymppipaita voi valmistautua hoitojakson jälkeen paluuseensa, Ranskan liitto tiedotti.

RMC:n tietojen mukaan Mbappé voisi teoriassa pelata perjantai-iltana Hollantia vastaan. Ranskalaismedian mukaan tämä skenaario välittömästä paluusta olisi kuitenkin hyvin epätodennäköinen.

RMC kertoo Mbappé saattaisi pelata lohkovaiheen päätöskierroksella Puolaa vastaan tiistaina 25. päivä kesäkuuta, mutta varmaa se ei ole. Ranskan tähti vitsaili itse sosiaalisessa mediassa ideoista suojamaskia ajatellen.

Kylian Mbappé

@KMbappe
Des idées de masques 🎭😅 ?

Ranskan onneksi maajoukkue ei ole kuitenkaan menettämässä Mbappéa koko turnauksen ajaksi. Rajun törmäyksen kohdalla pahin vältettiin.

Ranska voitti maanantaina Itävallan 1-0-lukemin. Seuraava ottelu Hollantia vastaan pelataan perjantai-iltana kello 22:00.

LUE MYÖS!