Malmön Markus Halsti puski sunnuntaina Allsvenskanissa voittomaalin – polvi teipattuna! Lue, miten Halsti kommentoi tapahtunutta.

//

Säännöllisesti tällä kaudella peliaikaa Ruotsin pääsarjan Malmö FF:n riveissä saanut Halsti oli ottelun ratkaisija, kun joukkue hake vieraspisteet Kalmarin kotikentältä maalein 3-2.

Suomalainen on kuitannut vastuuta laitapuolustajana. Ja nyt Haltsi kiitti vastuusta puskemalla kulmapotkusta vajaan tunnin kohdalla voittomaalin vastustajan verkkoon.

Tiukka ottelu on takana. Tällainen voitto varmaan lämmittää entistä enemmän mieltä?

Maukas tämä voitto oli jo siksikin, koska se tuli Kalmarin kotikentältä. Se on ollut meille todella paha vastus ja tämä oli ensimmäinen voittoni siellä kolmen vuoden Allsvenskan-aikanani.

Teit voittomaalin, joka oli samalla urasi ensimmäinen osuma Allsvenskanissa.

Hauskana taustana tähän, että loukkasin polveni nivelsiteet alkuviikon treeneissä, enkä ole harjoitellut ollenkaan joukkueen kanssa koko viikkona.

Milloin selvisi, että pääset peliin mukaan?

Ottelupäivänä vasta päätettiin, että lääkitään ja teipataan mies työkuntoon. Fysion kanssa pelin jälkeen naureskeltiin, että olipa kolmen pisteen arvoinen päätös teipata mies kentälle. Saa nähdä sitten käveleekö tämä mies huomenna.

//