MYPA syöksyy sunnuntaina VPS:n kimppuun maalinteko mielessä, sillä kahdessa viime pelissä kouvolalaiset eivät ole tehneet yhtään osumaa. Joukkueen vastuuvalmentaja Toni ”Toke” Korkeakunnas tuntee vastustajan pelitavan, joka lähtee puolustamisen kautta.

– Siellä on hyvin organisoitunut ja tiivis puolustus, ja VPS puolustaa hyvin joukkueena ja taistelee. VPS:lle on vaikea tehdä maalia, ja siihen on myös kiinnitetty huomiota, miten saadaan heidän pakettinsa liikkeelle ja sitä kautta tilanteita aikaan, Korkeakunnas sanoo MYPAn sivuilla.

MYPA on keskittynyt valmistavissa treeneissä erityisesti maalintekoon,sillä ilman maaleja on vaikeata voittaa. Toke on teetättänyt pelaajilleen erityisesti pelipaikkakohtaisia harjotteita.

– KuPS-pelin jälkeinen aika on käytetty lähes täysin hyökkäyspelin hiomiseen. On otettu vähän taka-askelia ja menty perusasioihin. Viimeistelyä ja keskittämistä on haettu kohdalleen, perustekniikoita yksilöllisemmin. Ei olla yritetty tehdä asioista liian vaikeita, vaan on haettu onnistumisten kautta fiilistä ja rentoutta ja itseluottamusta.

Lue VPS:n ja MYPAn välisen matsin tuhti tilastopaketti tästä linkistä!

//