Suomi kohtaa EM-karsinnassa Hollannin ensi tiistaina. Oranssipaidat veryttelivät kenraaliharjoituksena helpon San Marinon nurin peräti 11-0 kotimatsissaan Einhovenissa. Kapteeni Mark van Bommel oli yhtä hymyä, mutta tiedostaa myös, että Suomi ei tule olemaan mikään helppo pala purtavaksi.

– Olemme oikealla tiellä. San Marino -peli oli todellinen mainos meidän pelistämme. Kaikki pelaajat rakastavat tulla Hollannin joukkueeseen. Voit todellakin huomata, että pelaajat viihtyvät täällä, myös treeneissä. Hyvä asia on se, että pelaamme usein eri pelaajilla, mutta pelitapamme ei muutu. Jokainen tietää tehtävänsä, van Bommel sanoo UEFA.comille.

– Emme ole vielä selviytyneet kisoihin, vaikka hyvältä näyttääkin. Helsingissä ei tule olemaan helppoa , mutta meidän täytyy tehdä kaikkemme, jotta voitamme.

//