Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja Lauri Dalla Valle pääsee lauantaina todelliseen testiin, sillä Dundee United saa vieraakseen suurseura Rangersin.

Dundee Unitedin manageri Peter Houston oli vaikuttunut suomalaisdebytantin esityksestä St. Johnstonea vastaan ennen maaottelutaukoa.

– Olin hyvin tyytyväinen hänen esitykseen ​​St. Johnstone-pelissä. Hän tuskin tiesi joukkuetovereidensa nimiä ja derby on aina vaikea peli aloittaa. Aluksi hän pelasi yksinäisenä hyökkääjänä. Hän olisi voinut tehdä maalin ensimmäisellä puoliskolla ja hän pakotti Peter Enckelmanin huipputorjuntaan, kun peli oli 3-3, Houston sanoo The Courierille.

– Uskon, että hän parantaa ja hän on pelaaja, joka tulee tekemään maaleja Unitedille. Olen nähnyt tarpeeksi: hän on nälkäinen ja hän tekee kovasti töitä. Hän ei mieti kahdesti yrittäessään maalia ja pidän siitä. Tarvitsemme hyökkääjää, jolla on maalintekijän katse.

//