Suomi murskasi Moldovan 4-1 EM-karsintamatsissa Olympiastadionilla. Moldova oli koko ottelun ajan erittäin hampaaton eikä Huuhkajilla ollut missään vaiheessa hädän päivää. Keskikentällä erityisesti Roman Eremenko ja Alexander Ring vastasivat siitä, että pallo kulki nopeasti eteenpäin. Kasper Hämäläisen maalivire sementoi Suomen voittoon.

Moldovan selkäranka katkesi jo ensimmäisellä puoliajalla, kun Hämäläinen tokkasi kaksi maalia. Mikael Forssell pääsi tekemään 3-0 rangaistuspotkusta, kun taas moldovalaispuolustaja sähläsi omaan maaliin Suomen neljännen. Vierasjoukkueen kavennusmaali oli enää kosmetiikkaa. Mixu Paatelainen oli syystäkin tyytyväinen omiensa esitykseen.

Suomi – Moldova 4-1 (2-0)
1-0 Kasper Hämäläinen (11)
2-0 Kasper Hämäläinen (43)
3-0 Mikael Forssell (52)
4-0 Igor Armas om (70)
4-1 Serghei Alexejev (85)

Suomi: Lukas Hradecky, Kari Arkivuo, Joona Toivio, Niklas Moisander, Jukka Raitala, Kasper Hämäläinen (77. Timo Furuholm), Roman Eremenko, Alexander Ring (72. Mika Väyrynen), Perparim Hetemaj, Daniel Sjölund (61. Teemu Pukki), Mikael Forssell.

//