Palloliiton tiedotteen mukaan perjantaina (7.10.) pelattavaan EM-karsintaotteluun Suomi-Ruotsi on myyty yli 20 000 lippua. Suomen Palloliitto (SPL) on tehnyt erityisjärjestelyitä E-katsomon osalta, jossa porttijärjestelyt epäonnistuivat syyskuussa pelatussa Hollanti-ottelussa.

E-kaarteeseen avataan perjantaina 30 sisääntuloväylää, joka on lisärakentamisella saatava maksimimäärä Olympiastadionin pohjoispäädyssä. Stadionin portit avataan kello 17.45 ja ottelu alkaa kello 19.15. Huolimatta E-kaarteen lisäkapasiteetista yleisöä pyydetään tulemaan paikalle viimeistään 45 minuuttia ennen ottelun alkua.

Ruotsi-ottelussa porteilla suoritetaan turvatarkastukset. Yleisön toivotaan mahdollisuuksien mukaan välttävän laukkujen ja reppujen tuomista otteluun sisäänoton nopeuttamiseksi. Yleisen viihtyvyyden ja näkyvyyshaittojen vuoksi yleisön toivotaan myös varautuvan huonoon keliin mieluummin sadevaatetuksella kuin sateenvarjoilla.

//