Toni Korkeakunnas jatkaa sittenkin MYPA:n päävalmentajana myös kaksi seuraavaa kautta, vaikka MYPAn mukaan vientiä olisi ollut muuallakin liigassa.

Vuosi sitten Token sopimus sorvattiin muotoon 1+2, eli kahden vuoden jatkosta oli optio. Jatkoon oli molemminpuolinen halu, joten Toke luotsaa MYPA:n edustusjoukkuetta ainakin kauden 2013 loppuun asti.

– Tulin tänne alunkin perin tekemään kolmen vuoden projektia, ja koko ajan on ollut prioriteettina se, että haluan saada homman toimimaan täällä, Toke sanoo työnantajansa verkkosivuilla.

– Ensimmäinen vuosi on aina haastava, ja nyt on tehty vasta pohjatyö. Loukkaantumisten määrään nähden on saatu aika hyvin pelillistä ilmettä ja ilmapiiriä hyväksi. Joukkue on ollut yhtenäinen ja hyvähenkinen, ja ennen kaikkea pelillinen ilme on saatu pelaavaksi. Moni asia on mennyt positiiviseen suuntaan, hän kiittelee.

//