Saksalaisseura FC Schalkea edustava hyökkääjä Teemu Pukki kohtaa perjantaina muun Huuhkaja-ryhmän kera EM-karsintaottelussa Ruotsin. Suomi hakee kamppailusta revanssia kesäkuiselle 0-5 tappiolle, mutta kiusaamalla länsinaapureita Pukki tekisi samalla myös ison palveluksen joukkuetoverilleen.

FC Schalken puolustaja Kyriakos Papadopoulos taistelee Kreikka-paidassa vielä karsintalohko F:n ykköspaikasta, mutta jo kakkossijakin saattaa tarjota lipun kisoihin. Yhdeksän lohkon paras toiseksi sijoittunut joukkue lunastaa nimittäin paikan lopputurnaukseen.

Huntelaar haluaa kreikkalaisen illallisen


//

Ruotsi on parhaillaan Kreikan kanssa kahdeksan pelatun ottelun jälkeen omissa lohkoissaan kahdeksassatoista pisteessä ja siten hyvissä asemissa parhaaksi lohkokakkoseksi. Ruotsalaiset kohtaavat Huuhkajien jälkeen vielä Hollannin ja Papadopoulos on tarjonnut Schalken kärkimies Klaas-Jan Huntelaarille täkyä, jotta kisapaikkansa jo varmistanut Hollanti peittoaisi Ruotsin.

– Haluamme auttaa Papaa, jotta Kreikka lunastaisi suoran paikan EM-kisoihin. Minulle pelissä on illallinen, Huntelaar paljastaa saksalaisseuran kotisivuille.

Eiköhän Teemu Pukillekin ole luvassa kunnon kreikkalainen illallinen, mikäli hän onnistuisi maaleillaan horjuttamaan ruotsalaisia.

//