Antti Muurinen jakeli vuolaita kehuja suojatilleen: ”Hämmästyttävä kaveri”

© Kuva: Getty Images

HIFK:n päävalmentaja Antti Muurinen oli erittäin tyytyväinen keskikenttäpelaajansa Mika Väyrysen otteisiin Stadin derbyssä HJK:ta vastaan.

Väyrynen, 34, rytmitti läpi keskiviikkoiltana pelatun ottelun HIFK:n peliä keskikentällä. ”Väykkä” tarjoili yleisölle näytöksen siitä, miten loistava ensimmäinen kosketus ja hyvä pelisilmä voivat tuoda suuren lisän joukkueen peliin.

Väyrystä kehui myös myös Muurinen, jolle pelaaja oli entuudestaan tuttu HJK:n ajoilta.

– Väykkä tuli Maarianhaminassa sunnuntaina kentälle ja pelasi 60 minuuttia. Sitä ennen hän oli pelannut marraskuussa. Hämmästyttävä kaveri, pallo ei paljoa kimpoile jaloista. Tänään hän sai pelata 90 minuuttia, voi olla jalat aika puhki. Erinomainen pelaaja ja hyvässä kunnossa edelleen, Muurinen sanoi.

Muurinen oli melkein oikeassa, sillä Väyrynen pelasi edellisen pelinsä lokakuun lopulla yhdysvaltalaisen Los Angeles Galaxyn paidassa.Viime sunnuntaina hän pelasi ensimmäiset minuuttinsa yli kahdeksaan kuukauteen IFK Mariehmania vastaan HIFK:n 5-2-voitossa.

HIFK:n ja HJK:n välinen ottelu päättyi 0-0-tasapeliin. HIFK otti tahtipuikon HJK:lta 60 minuutin pelin jälkeen, kun Klubin keskikentän kultakimpale Anthony Annan lensi suunsoitosta pihalle kahdella keltaisella kortilla.

Paikkoja oli voittoonkin, mutta tasapeli lämmitti Muurisen mieltä.

– Joukkueelle hatunnosto tästä suorituksesta, Muurinen sanoi.

Muurisen, 62, alku HIFK:ssa on ollut erinomainen. Kolmen ottelun jälkeen tähtirinnat on kerännyt viisi pistettä hänen alaisuudessaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.